gizememre organikirmik dünden eriştem ve tavuk suyu çorbam var bunlardan yiyebilir bir de pırasa yapmayı düşünüyorum
myangelson organikirmik henüz tek öğün yiyoruz dün brokoli havuç hasladim ondan yedirdim yoğurtla beraber. Bugün de şeftali elma muzdan meyve puresi yapacağım meyveleri değerlendireyim dedim 😄 şeftalinin fazlasını da ayriyetten buzluğa atacağım
KendiEvimdeDeplasmandayim organikirmik kıymalı sebzeli makarna düşünüyorum akşama ya da balık karar vermedim henüz
Lavinia_- organikirmik yemeyecekler 😂 büyük ihtimalle ne yaparsam yapayım yemicek yemeği olucak bugün 😂
Hemdem__ organikirmik Öğlen yeşil fasulye ve makarna var dünden onu vericem.Ara öğün meyve yedi.Akşamda soslu köfte ve patates püresi var
Niyesordunbucevabi organikirmik Domatesli bulgur pilavı yapmıştım yoğurtla onu veririm büyük ihtimalle
Kartanesi26_ organikirmik tavuklu pilav yoğurt yiyecek inşallah yerse 🥹🤲🏻akşama da çorba mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum inşallah içer bir iki kaşık
aselkussum organikirmik vala benimki bugün neyi yemiyecek sebzeli tavuk yaptım bide tarhana bide meyve. Püresi bugünde kızım bunları yemeyecek bakalım yarın neleri yemiyecek yada diğer gün 😅