hiralies 23 aylık oğlumu kesemiyorum 7 haftalık hamileyim artık kesmem lazım sabır taşı işe yaramadı bizde onuda emiyo bana nolur keain bir yöntem söyleyin
hiralies hiralies kimse yorum yapmayınca cikolata sürdüm 6 saat oldu 2 kez baktı ama emmedi yara olmuş sandı belki birinin işine yarar
tostperisi hiralies 26,5 aylık bebeğimi kesmeye çalışıyorum birkaç gündür bebeğim memeyi bağımlıydı sirke sürdüm tiksindi hiç yaklaşmıyor. Belki yanlış bir şey yaptım bilmiyorum ama bizde kesin çözüm oldu geldi birde yara bandı yapıştırdı
hiralies tostperisi şuan 11 saat oldu sanırım 3kere istedi gösterdim emmedi gece nasıl olcak bilmiyorum
ezgiii55 tostperisi benimki sirkyide emdi yara bandını çıkardı geceleri memesiz uyusa bile sabahın 5inde emmek için uyanıyo ve vermeyince 45 dk aşırı çığlıklı bi krize giriyo napcam nasıl kescem bilemeidm
tostperisi hiralies normalde 9 da uyur benimki de memesiz olduğumuz günden beri 10 da anca uyuyoruz anca uyudu bakalım ilk uyanma krizimiz nasıl olacak herkes birbirine şans dilesin 🙏🏻
tostperisi ezgiii55 bizde çözdük sanmıştık ama dün gece 1 saat kriz geçirdik maalesef 10 gün oldu emmiyo ama sürekli ağlıyo sürekli mutlu etmeye çalışıyoruz ama alışkanlıklar kolay kaybolmuyo maalesef