Birkullanici Kızlarrr, bebeğimi yüzmeye yazdırdık, 6 yaşına girecek. Bu yaşta yüzme kurşuna çocuğunu gönderen varmı. Hangi ekipmanları nereden aldınız 😊
CuteBadesMama Birkullanici yüzme kolluğu, gözlük, bone, deniz ayakkabısı. Yüzme kolluğu ve gözlük myminibaby’den. Bone Migros’tan Bestway markalı. Deniz ayakkabısı Slipstop. Size oradanda ihtiyaç listesi verirler.
Minel-inannesi Birkullanici henüz kursa göndermedik ama decathlon ekipmanları, mayoları iyi oluyo. Kurstan verilen listeyi ordan temin edebilirsiniz.
Zlm Birkullanici 4 yaşında başladık bizde decathlondan aldık bone ve gözlük havlumuz vardı zaten mayosuda vardı
Birkullanici CuteBadesMama verirler muhakkakda ben bi ön araştırma yapayım kim nerden alıyor, bilmem gereken bişey varmı diye 😊
Merveeofs Zlm 4 yaşta nasıl bir etki aldınız benim kızım da çok seviyor suyu havuzu falan bne de küçük yasta göndermek istiyorum ama açıkçası çekiniyorum da biraz
Alesh Birkullanici benim kızımda 6 yaşında. Yazın gönderdik severek gidiyordu. Bone ve gözlüğü kurstan aldık. Yoğun çalıştığımız için saatleri uymadı okul dersler derken bıraktık mecburen
Alesh Birkullanici yok tam olarak değil grup dersiydi birebir değildi. Ama eğlendi zaten suyu seven bir çocuk. Kendine güveni tam ona sorsan biliyor :)
Zlm Merveeofs daha 3 aydır gidiyo giziksel olarak bi fark görmedim zaten 2 yaşından beri cimnastik yapıyo o yüzden bi spor katkısı var vücudunda. Ama önceden yıkanmayı sevmezdi şimdi giriyo ağlamadan birde tatilde hep kendi kendine havuzda yüzdü kolluğuyla bize iyi oldu
Zlm Merveeofs ilk başta küçük havuzda başladı o zaman bi sorun olmadı şimdi büyük havuzun ikinci kısmında desteksiz kendi yüzmeleri dalmaları bekleniyo ama benim kız dalmak istemiyo o yüzden bu ara pek istemiyo onun dışında bi sıkıntı olmadı. Yüzmeyi öğrendim ben diye bi mutlu özgüveni artmış havuza girerken fark ettim tatilde geri geri falan yüzüyodu bize ihtiyaç duymadan