123456777 Didarr laktoz intoleransı varsa olmaz ama süt alerjisiyse olur diye biliyorum popoda geçmeyen pişik, mukuslu kaka, yiyecekden sonra huzursuzsa ağız çevresinde döküntü falan oluyorsa demişti bizim doktorumuz. Kaç aylık bebeğini?
123456777 Didarr alerji testi yaptırabilirsiniz , doktorunuza söyleyin immünolojiden kayıt açsın en rahatı o şekil
Didarr Uykusuzhergeceeee salyalı kaka yapıyır genel olarak bi kere de köpüklü yaptı ama neye alerjisini olduğunu bilmiyorum anlamak çok zor geliyor
bussbety Uykusuzhergeceeee salyalı kaka süreklilik gösteren birmşey mi acaba . Yoksa arada olanları kastetmiyorsunuz değil mi
Uykusuzhergeceeee Didarr süt ürünlerini kesin tamamen asla bulaş olmayacak hazır paketli gıda yoğurt kefir kesip deneyin
Uykusuzhergeceeee Didarr 2 hafta kesin tüketmeyin. İsterseniz alerji doktoruna gidip birlikte ilerleyin
slnklc Benimki de 2 aylıkken teşhiş konuldu bizde kabızlık ve mukuslu kaka vardı aşırı sesli gaz bi de gastroentrolojiden takipliyiz biz alerji testi yapılmadı 6 aydan önce testler doğru sonuç vermiyo mama verildi bize
Prensesannesi32 Didarr evet sut içeren hersey yasak oluyor mukuslu kaka tek başına alerji sebebi değil demişlerdi bana kan vs falan olursa nettir denildi
slnklc Didarr valla değişiyordu ilk 2 gün yapmadı sonra 4 sonra 6 en son 10 u gördük biz aslında teşhişte önemli olan kabızlığın süresi değil se biçimiymiş şerit şeklinde geliyordu kaka
Prensesannesi32 Didarr baska bir belirti yoksa tek başına mukus alerji sebebi mi alerji doktoruna sor