Bizal İyi akşamlar, bunu kullanan var mı kızlar? Yataktan ayrı olarak bunu kullanıyoruz. Henüz odasına alamadım kızımı, alıştıramadım. 6 ay kullanılabilir yazıyor ama kilo falan kaç kiloya kadar kullanabilirim. 6 ay olmak üzereyiz, bilgisi olan var mı?
bustek Bizal hala yatağa birleşik kullanıyoruz😂 oğlum bensiz uyuyamıyor ya da böyle alıştık 😬 7 aylık oğlum. Benim bildiğim 10 aya kadar kullanabileceğimiz ama dönüyorsa dikkatli olmak da fayda var
Dmzll Bizal 9 kiloya kadar yazıyor zaten bir süre sonra küçük geliyor bebek büyüdükçe hareketleniyor tehlikeli olabilir bir süre sonra..
Bizal bustek dönüyor ama emekleme pozisyonuna geçemiyor tabi daha, o zaman gelince tehlikeli gibi, odasına da geçemedi dediğim gibi, başka bi beşik daha da almak istemiyorum 🤦🏻♀️ O zaman önümüzde kullanabileceğimiz rahat 2-3 ay var desenize 😊
bustek Bizal aynen öyle. Ben de daha kendi odasına bi yatak almadım ne alacağım konusunda da fikrim yok 😐 bu gidişle kendi yatağımızın yanına tek kişilik baza alıp orda yatıracam bebeğimi 😂😂
Bizal bustek ben büyüyebilen beşik aldım. Beşik kısmında 2-3 yaşa kadar yatarmış, ayak ucunda komodin var, çocuk büyüyünce komodin yere iniyor tek kişilik yatak oluyor nerdeyse, uzun süreli kullanım . Sizede bir fikir olur belki 🙏🏻
Bizal bustek ben odanın ölçüsüne göre yaptırmıştım. Ama google a büyüyen beşik yazarsanız bir sürü çeşit çıkıyor, ger bütçeye göre. Bir de instagramda sohokids var , bana biraz yüksek gelmişti fiyatı oranın ama model bakabilirsiniz ya da size uygun gelir belki😊
Bizal Dmzll ya öyle mi ? Benim kızım 9 kilo olmak üzere, ben sadece 6 ay ibaresi gördüm, bir an önce çözüm bulmam lazım o zaman 🤦🏻♀️