Minikbiiranne Kızlar kahvaltılıklarınızı peynir zeytin vb buzdolabına nasıl koyuyorsunuz saklam kapları mı oluyor her kahvaltıda cam tabaklara koyuyor musunuz cam tabağa koyduğunuzda yenilmeyeni çöpe mi atıyorsunuz
2prenses1anneee Minikbiiranne kendi kabıyla duruyor hep alıp kahvaltıda baska tabağa katarım kalanı cöpe atmam tekrar kutusuna koyarm
mavili_kelebek Minikbiiranne hepsinin büyük halde kapaklı kutuları vardır genelde ama normalde cam kapaklı kahvaltılıklarda duruyor günlük kullandıklarım. Bitince ya da azalınca ekleme yapıyorum. Zaten herkesin kendi servis tabağı var. İçlerinden servis için kaşık bıçak vs. Koyuyorum herkes tabağına yiyeceğiz kadar alıyor. Direk kapaklarını kapatıp kaldırıyorum. Yoksa her seferinde başka kaba koyup kaldırmak bana açıkçası zor gelir. Sonuçta geri kalanda başkasının tabağından kalmıyor ortadan ama ellenmemiş olduğu için bana böyle daha uygun ve kolay geliyor.
UrbanMom Minikbiiranne peyniri ne kadar yiyeceğimiz biliyorum peynir tabağı yaparım zeytinde saklama kabında durur. Misafir yiyecekse onlara aldığım paketten yeni koyarım kendimizsek saklama kabi ile koyuyorum yalan yok.
BuzluKahve Minikbiiranne biz haftasonu hariç kahvalltı tabağı hazırlıyoruz. Hepimizin sevdiği şeyler ve yeme miktarı farklı. Buzdolabının karşı tezgahına koyuyorum üç tabak, hop buzdolabından tabağa herkes ne kadar yiyecekse artık. Buzdolabında da kendi paketinde saklıyorum.
odyoanne Zeytini saklama kutusun da saklıyorum dolapta kahvaltıya koyarken de yine küçük saklama kutusun da direk dolaba koyuyorum bitince tekrar ekliyorum. Peynir sulu olduğu için dolabın içine koyamıyorum tekrar sulu olan kabına koyuyorum.