san1 2 ay 5 günlük gündüz toplasam 2 saatlık uyku uyuyor ağlıyor huysuzlanıyor uyutmaya çalışıyorum her yolu deniyorum memede uyutmayı kucakta pışpış en sevdiği bu ikisi yok çocuk göz kapaklarını uyumamak için diretiyor 😂 yardım edin geçecek diyin 🥹
esoyiigit san1 geçecek kuzum milyon başlık açtım o zamanlar belki de az daha sabret inan oturacak bişeyler yavaştan düzeni olacak
esoyiigit san1 bir de sana önerim lütfen imkanın varsa hamak beşik al trendyoldan aldım 1800 tl ye inan çok ama Çok işimi gördü Alırsan dua edersin bana o kadar eminim
Poyrazmom0 esoyiigit Evet gerçekten çok iyi ama alışınca çok kötü oluyor maalesef bebeğim şimdi onsuz hiç bir yerde uyumaz anca hamağı olacak onunla uyur. Çok imreniyorum bebeği uyuduktan sonra düz zemine koyupta çocuğu uyuyan annelere benimki illa sallanacak da öyle uyuyacak 🤦🏼♀️
busracatkingecit esoyiigit Uyumayan onda da uyumuyor . Benim oğlumda 53 günlük . Ne onda ne kucakta . Uyumamaya gelmiş gibi dünyaya
esoyiigit Poyrazmom0 bir zamana kadar öyle olur kuzum sonrası mecbur alışacaklar her yerde düşüp uyumayı valla önemli olan şu anlarımız ya inan alışıp alışmayacağı umrumda değil
esoyiigit Poyrazmom0 bir de yakın gördüğüm gideceğim kim varsa arabama atıyorum götürüyorum bunu da ne yapayım gittiğimiz kim var ki eskisi gibi oturma da kalmadı millet milletten kaçıyor