Seyma-55 Bazıları etiketli diğerleri temız kullanılmış kıyafet ler elimde daha çok kıyafet var hepsını atamadım kızlar Gardoraps uygulamam bzkrt55 mesj atabilirsiniz neye ıhtıyacınıZ varsa yardımcı olurum 😇
Seyma-55 Mavi Salopet defacto 18-24 ay 1 kez gıydı kızım sevmedı,diğer kırmızılı olan lcw 3-4 yaş etiketli duruyor gıymıyor kızım o tarz 😄 sweat tayt kot pantolon lar herşey var elimde 😃 Yardımcı olurum
Seyma-55 Kızlar ürünlerin hepsi bunlar değil uygulama uzerınden atablırım fotoları swet ler taytlar elbise herşey var hepsi temizdir fıyatta yardımcı olurum
Seyma-55 Pıjama takımı 3 yaş e e bebek hıc kullanılmado oda kızım etıketını koparmış sadece,defacto salapoet 2 kere gıyıldı kızım sevmedıgı ıcın gıymedi.İhtıyacı olana uygun dan veririm kızlar
Seyma-55 birprens_birprenses bedenine bakmam lazım hiç giyilmedi bize hediye gelmişti .Elbise çok var ama yazlık 😇
Seyma-55 birprens_birprenses cnm kusura bakma çocuklar flan hastaydı bn uygulamaya giremedim anca fırastm oldu elbisenin bedenine bakamadım okdr ürün var ki bulamadım 😄 onu dikmişlerdi 2-3 yaş olur heralde