yorgunargindarginmomy Hanımlar oğlum 2 gündür rahatsiz gündüz Bi şeyi yok ama gece öksürük burun tıkanıklığı gırla. Bugün sağlık ocağına goturdum hava vermemi söyledi ekstra ibromin zero yazdı bide balgam söktürücü. Balgam söktürücüyu kullanmalimiuim arkadaşım kullanınca aşırı oksurtuyor cocuk mahfoluyor dedi kararsız kaldım.Bide udi Hindu yağı dmalat yastığına dedi onu da yaptım. Soğana karanfil batır odaya koy dedi gece 1 saat önce onu da yaptım başka ne yapmalıyım. Bide propolis başladım bugün oğluma doktora danisarak tabi. Oglum burnunu actirmiyor havayi da zor verjyeoum uykusunda bile.Baska ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı?Gün içinde elimden geldigince c vitaminyle sebze corbalariyla beslemeye calsiiyroum başka ne yapabilirim?
Eftelya111 yorgunargindarginmomy geçmiş olsun öksürüğü için tereyağı pekmez yapın verin yiyebileceği sıcaklıkta bide tahinin üste Üçkan yağı da çok etkiliymiş öksürüğe onu da verebilirsiniz bize tereyağı pekmez çok iyi geliyor mesela birde hasta olacağı zaman falan ayaklarını bir süre sıcak suya koyun biraz dursun çıkarın kurulayın ve limon sürüp çorap giydirin bu da çok iyi geliyor
210624 yorgunargindarginmomy az birsey pekmez az dogal zeytinyağı ama çok az biraz su 2 damla kadar limon bunları kaynatın icebilecegi sıcaklığa gelince icirin
yorgunargindarginmomy Eftelya111 teşekkür ederim .İlk defa duydum bunları. Pekmez farkeder mi kozalak pekmezi var elimde ?Sıcak su ve limon isini de yapicam inşallah yarin
bsrakurt ben öksürükte 1 tatlı kaşığı bal 2-3 damla limon suyu ve az miktarda ılık su karıştırıp iciriyorum pekmez falan veriyorum
inscnmya ballı ıhlamur,sarımsak kürü veya sarımsaklı yoğurt,soğuk buhar nebulu,buz koklatmak 1 yk bal, yrm çk zerdeçal,yrm çk zencefil, yrm çk karabiber, yrm yk elma sirkesi, sabah akşam 1 çk ver