gg3848 Tutaste_ eğer yürüteç kullandıysanız bu yüzden parmak ucunda yürüyordur doktorunuza danışın mutlaka
Pirasalipuding Tutaste_ çorap giydirmeyin mümkün mertebe çıplak ayakla dolaşsın evde birde ayağının altına top gibi yuvarlak cisimler koyup ileri geri yaptırın anlatabildim mi bilmiyorum
Tutaste_ momas yok yurutecte normal yürüyodu koltuklara uzanmaya başlayınca parnak ucunda yurumeye başladı UykuPerisi_
momas Tutaste_ yürüteç yüzündendir maalesef evet ordayken normal yürür ama inince ucunda yürür daha oturtmayın
Tutaste_ momas aana uzananiyinca parnak ucunda yurur sandım hay allah daha asla koymma vope atıcam yarın
Tutaste_ gg3848 kesinlikle bu ay gorurucem sindiji cocyklar cidden garip ya bende yurutecte büyümüşüm bişey olmadi😀
Tutaste_ adaatuna normal elinden tutunca yuruyor normal ama yurume arkadasiyla ucuna basiyor koltuga uzanirkende oyle basiyor
ymc516_ Tutaste_ oğlum şuan 27 aylık halen arada parmaklarının ucunda yürür eskiden çok yapardı herkes baleye mi gidiyor falan diyordu ama zamanla geçiyor takılmayın. Şuan yok derecesinde yapıyor bazen