mercankus Mesela Prada gözlük mu Esınızın saçınızı oksaması mı Çocuğunuzun erken uyuması mı Bunlar örnek 😀😀
mamado mercankus tatil. Hiçbir şeyle uğraşmadığım, sadece eşim ve bebeğimle vakit geçirdiğim bir tatile ihtiyacım var
Feyzosumunannesi mercankus Eşim ile her daim mutlu olmak ,gezmek ,iş yapmamak ve kilo almamak sınırsız yemek🤭😁😁
Aklimideliricem Mutfağımdaki bulaşıklar kendi kendini yıkasa, katlanacak çamaşırlar kendi kendini katlasa, çocuklar da kendi kendine uyusa şuan çok mutlu olurum dkskdkdj
papatya__ mercankus sabahtirdan beri beni yerlerde sürükleyen regl ağrımin kesilmesini belim bacaklarım kopuyor geberdim ikide bebe var ne aglayabiliyorum ne yatabiliyorsun
bittercikolata__ mercankus sadece sevgi ve saygı görmek. Birde çocuklarım iyileşsin inşaAllah biran önce
usenmedimyaptimbirvelet mercankus tatil ya bu sene iki kere gittim ama doyumsuz insan olduğum için doyamadım ya keşke açık büfede akşam yemeğimi yiyor olsaydım. Sonra gider canlı müzik eşliğinde kahve yudumlasaydım. Kış bi bitseydi 😅😅😅