user92642835096 Kızım 6 aylık bu zamana kadar kabak, havuç, patates, yoğurt, elma, armut, muz, avokado, şeftali ve yumurta sarısı denedik. Farklı neler deneyebiliriz ?
myangelson user92642835096 bezelye biber soğan sarımsak üzüm salatalık. Ben yumurta beyazı tahin beyaz peynir lor labne zeytin falan da denettim. Artık bunları aylara gore ayirmiyorlar denenebilirmis doktorumuz bize sadece bal yasak dedi. Tadimlar bitti ogunlere geçtik günlük tek öğün yediriyorum mesela herşey serbest dedi et kıyma baklagiller falan şuan 7 aylık oğlum.
kivancbera17 user92642835096 labne, lor, kuzu kıyma, bal kabağı, taze fasulye, mürdüm eriği, brokoli, tarhana, et-tavuk suyu vs
user92642835096 myangelson yumurta beyazı için yasak denildi bize de. Günde 2 öğün tadıma geçtik ordan burdan bulduğum listelerle ama hep aynı sebzeler dönüp duruyor. Soğan sarımsak biber onları nasıl pişireceğim?
myangelson user92642835096 bana hiç yasak koymadi doktor internetten de araştırarak devam edebilirsin dedi internette de baktığımda yumurta beyazını erken kullandırmaya baslamislar burada bir kaç arkadaşımla da konuştum onlar da erken tattirmis doktorlari izin vermişti. Ben soğanı sebze püresi gibi çorba gibi yaptığımda verdim. Biber de öyle. Sarımsak ilk denettigimde yoğurda rendelemistim şimdi çorba yapıyorum hepsini birden pişiriyorum
user92642835096 kivancbera17 teşekkür ederim deneyeceğim yazdıklarınızı taze fasulyeyi nasıl yapıyorsunuz
kivancbera17 user92642835096 daha biz denemedik ama onu da diğer sebzeler gibi haşlayıp çatalla ezmeyi düşünüyorum biz de tadım aşamasındayız