yamacum Bebeğim 4 aylık ama biz yemek yerken ilgisi çok o da istiyor bizle bir ağzını açıyor şapırdanıyor ek gıdaya başlamak istiyorum pirinç ununa meyve ekleyerek versem bi sıkıntı olur mu acaba
simseklivekalpli yamacum baslayacaksaniz tek tek sebze haslayarak başlayın, pirinç unu kof kilo zaten, meyve de cok tatli sonra sebzeyi yemez
myangelson yamacum daha tadım yapılmadı pirinç unu için çok erken biz 2 aydır ek gıdadayiz pirinç unu hiç kullanmadım. Doktor onayıyla tadimlara geçilir tek tek sebze meyve tattirilir
onceuponatime_ yamacum 4 ay erken gibi sanki doktorunuza sorup öyle başlayın bence biz 5.ayda başladık tadımlara doktor acele etme sadece tadım yaptır 6.aya kadar dedi
organikirmik yamacum yemeğe ilgisi olan çocuğa niye pirinç unu veresiniz ki midesi şişsin de yeni yiyeceklere ağzını açmasın diye mi? 4 ay bana çok erken geliyor ama doktorunuz da onaylıyorsa sebze ya da yoğurtla başlayabilirsiniz
yamacum myangelson doktora sorarım pirinç unu konusunu üzerinde 4. Aydan ıtıbaren yazdıgı ıçın kullandım 1 kere
yamacum simseklivekalpli peki elma armut gıbı şeyler haşlandıgında pek tadı kalmıyor onlarda mı haşanacak yoksa ezilecek mi ilk çocugum pek bilgim yok
myangelson yamacum aynen doktora sorun ama direk pirinç unu verin diyeceğini sanmıyorum izin verse de bizler gibi tek tek sebze sonra meyve ile başlatır tadimlara, daha sonra muhallebi püre çorba tarzı şeylere geçirir
alpaslanmom_ 5.ayda sebzeler ve yoğurtla başlayabilirsiniz elma armut tatlı şeyler bunları ilk verirseniz çocuğun damak tadı oluşur sebzeleri reddeder . Pirinç unu onlar en son evre