gulsimacansu58 Kızım 7 aylık ve uyumamak için direniyor uyutmak benim için zulüm oldu. Bebegi 7 aylık olanlar sizinki de mi böyle!??
MervEslinArden gulsimacansu58 Uykuların arası kaç saat oluyor günlük bi düzen halinde uyursa gece uykuya geçiş kolaylaşır gece uykusu öncesi ne zaman en son uyandı vs bunlara dikkat edince bir ağrısı sızısı olmadığı sürece genelde uyur bebekler
gulsimacansu58 asmkkx yaa gözünden uyku akıyo ama yok uyutuyorum uyunuyor hele gece uykusuna yatınca 8.30 da yatırmaya başlıyorum saat 10 da 11 de zor uyuyor
gulsimacansu58 MervEslinArden valla en son akşam 5.30 da yatırıyorum ama sorunu uyumamak uyumak istemiyor
dgltkn gulsimacansu58 uyutamıyorum mesela bugün 15:00 uykusu vardı 45 dk kucağımda piş piş yaptım uyuyor koyuyorum uyanıyor gülüyor ayaklarıyla oynuyor en son uyumasın dedim suan gözlerini ovuşturuyor psikolojim kaldırmıyor bazen
gulsimacansu58 dgltkn evef benimde kaldırmıyor valla hele akşam olsun istemiyorum çünkü uyutmak o kadar zor ki
dgltkn gulsimacansu58 aynen gece uykusuna geçerken çok zor olıyor 5-6 kere uyanıyor derin uykuya geçene kadar
gulsimacansu58 MervEslinArden yeni başladı bu kadar degildi akşamları hele daha zor kendi kendine uyuyor artık