simitayranseverim Beyzaveduru merhaba gardrops hesabınız var mı beyaz uyku tulumuna bakabilirim satılmadıysa
aayyyssee Beyzaveduru beyaz olanı almak istiyorum ama gardıropsta 230 yazıyor sepete ekleyince 310 tl oluyor,fiyatı ne tam olarak birde yırtık vs yok değil mi bile sıkıntısı
Beyzaveduru Kırmızı 18-24 ay lcw 2,5 tog 300 lira Beyaz 24-36 ay 1,6 tog dizinde ufacık bir leke var belli olmuyor ondan 200 lira Pembe olan hello baby 1 tog 1 yaş 300 lira Yağruağzı 12-18 ay 2.5 tog 300 lira
papatyaanne_ Beyzaveduru 2,5 tog yavruagzı dediğiniz 2. Sıradaki oluyor dimi ve dogalgazlı eve 2,5 tog cok mu gelşr ya benim de ihtiyacım var uyku tulumu arayısımdayım Kargo yapıyosunuz dimi bi de
Beyzaveduru papatyaanne_ benim evim de doğalgazlı oda 22 23 derece oluyordu giydiriyordum üstünü örtmeden. Kargo yapıyorum
papatyaanne_ Beyzaveduru bebegim su an 4 aylık ons olur öu sizce Buyuk almsk istiyorum da ztn bilemedim
Beyzaveduru masterchefiniz ikisi de 1- bir buçuk yaşında giydirmiştim. Yaşına kadarda rahat olur. Pembe olan yurtdışı ürünü. Diğeri Hm. İkisi 700 olur
Beyzaveduru papatyaanne_ olur biraz büyük olur ama uyurken bol sorun olmaz zaten ben de hep büyük alıyorum
Beyzaveduru hidayetakkaya toplam 1100 tutuyor. Toplu olunca 1000 lira olur. Sipariş verirseniz yarın kargoya gideceğim veririm