dygus 40 muayenesi nasıl oluyor can acıtan bir şey mi nasıl yapıyor doktor bilgi verir misiniz. Doğumum çok kötü geçti travma kaldı şimdi bu muayene de canım yanar diye çok korkuyorum 🥺☹️
bebisannesi_ dygus ben sezaryen oldum fakat vajinal muayene yapıldı 40 muayenesinde. Daha önce dikişler için çağırıp bakmıştı 1. Haftamda zaten
nilikonunannesii dygus sezeryan doğum yaptım 40 kontrolünde vajinal muayene ve göbekten ultrasonla bakıldı. Dikişleri kontrol etti sonra ilaçlarımı yeniledi.
bebisannesi_ dygus ekstra birşey yok normal vajinal muayene rahim toparlanmış mı diye o şekilde bakması gerektiğini söyledi hatta ben karnımdan ultrason olmaz mı dedim bilmiyordum vajinal olacağını doktor da o şekilde bakmam lazım dedi
namkoll dygus Ben sezaryen oldum ultrasonla baktı dikişlere baktı zaten yapıştırmaydı Vajinal muayene yapmadı
Birminikaslan dygus vajinal muayenede hiçbir şey yok dikişlere bakıyor rahme bakıyor toplanmış mi kanama alani hala var mı yok mı diyr o kadar ilaç devam edilecekse onları yeniliyor
cauuv2 dygus ayy benimde sezeryan ve cok kötü gecmisti dogumum cok korkuyodum ama malesef vajinal muayene yaptı smear testi aldı
dygus cauuv2 gebeyken vajinal muayene yapıyordu zaten acımıyordu ımarım yine aynısı olur fazlası olmaz☹️
goktugunannesi5 dygus normal doğum mu yaptınız eğer öyleyse dikiş varsa onlara bakıyor ultrason ile de tahminin içine bakıyorlar