Kuzeymiram Kızlar basmati pirinç almış eşim ama böyle sanki pişirince et kokusu geliyor normal mi neden böyle acaba başka marketten almıştık bozuk sandım gönderdim şimdi başka marketten aldık yine böyle
Kayra_68_aksaray Kuzeymiram ben kullanıyorum sebzeli pilavi falan güzel oluyor biraz fazla pişmesi gerekiyor genelde diyet sürecinde tercih ediliyor ben ilk basmati olduğunu bilmiyordum afkan pirinci olarak satılıyordu
Kuzeymiram Hndsmom ilk defa denk geldigim icin bozuk sandım kız 😂 , ama hayvansal bir ürün varmış gibi kokması iştahı kapatmıyormu , yada sanki et koymuşsunda bozulmuş falan ne bileyim 😅
Kuzeymiram Kayra_68_aksaray ben normalde iran pirinci diye zincir bir marketten yasemin kokulu olanı alıyordum pembe paket bilirsin belki , oyuzden hepsini oyle saniyordum , farkli bir deneyim olucak benim icin
Ballilokmam11 Kuzeymiram ben sürekli kullanıyorum çok daha lezzetli bence diğer pirince göre koku da farketmedim hiç
Kuzeymiram Ballilokmam11 baya yogun bir kokusu var , ama ben kokulu oldugunu bileden tavuk suyu eklemiştim belki ondan cok yogun kokmuş olabilir, bugün yeniden yaptim belki farkli olur
Hndsmom Kuzeymiram yani bilmem bana hiç kokmazdı öyle ya da alıştım bilmiyorum çok severim ben. tane tane oluyor rahatsız da etmiyor evime yıllardır normal pirinç girmez :))
Kuzeymiram mamacitaa_ evet herkesin yiyebilecegi bir pirinç değil, kendini alırştırmak lazım yemek isteyen olursa ama diger pirinclere gore faydali bir pirincmi hic bilmiyorum
organikirmik Kuzeymiram ben başka pirinç almıyorum eve hep basmati kullanıyorum ama hiç koku fark etmedim 💔