busrara12 İki üç gündür arada bı dişlerini gıcırdatiyo ben kizmadan hiç fark etmemiş gibi davranıp dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıyorum ama vazgeçmiyo hâlâ gıcırdatiyo. Var mı bebeği böyle yapan. Bı sıkıntı olur mu?
organikirmik busrara12 9.5 aylık oğlum yapıyordu ama benim tepki verdiğimi fark etti de ondan yapıyordu bence diş ağrısı da olabilir. Yapmıyor bir süredir.
ezgprl busrara12 benim de 11 aylık kızım yapmaya başladı ön dişlerimi birbirine sürterek gıcırdatıyor. Nasıl şimdi çocuğunuz geçti mi veya neler yaptınız
busrara12 organikirmik ben de şimdilik tepki vermiyorum oyunla başka biseyle dikkatini dağıtmaya çalışıyorum diş sağlığı açısından sorun olur diye çekiniyorum
gserap B nim de bebeğim 14 aylık bir aydır aynı durum var ve hiç vazgeçmiyor. Net bir şekilde hayır da dedim ama
busrara12 gserap ben fark ettiğimi belli etmemeye çalışıyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum inşallah geçer kendiliginden ya
busrara12 ayisit inşallah oğlum da bırakır öyle gıcırdatiyo ki ben rahatsız oluyorum dişlerim kamasiyo 😬😬
sinemisxs Azı dişleri çıkıyor oğlumun çıkmaya başladığında yapmaya başladı bu hareketi gıcırttatıgında eline bırsey verıyorum hemen unutuyor vermezsem bir süre devam ediyor yada gülersem falan 🫠
busrara12 ezgprl yaptığı zaman tepki vermedim. Dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım zamanla bıraktı çok nadir bazen yapıyo yine aynı şekilde davranıyorum