aysu123 Bebeğim yedi aylık bütün gece saat başı uyanıyor ve her uyanmasında meme istiyor meme vermemeyi piş piş piş falan denedim ama çok ağladı açıkçası benim de rahatıma geliyor ama nereye kadar böyle ne yapabilirim
burilet aysu123 7 aylıkmış su da verebilirsiniz emmek istediğinde siz öyle yaptıkça gece kalkmaya alışır sürekli bu sefer
ysm53 aysu123 bizimki de öyle 7.5 aylık açlık olmadığına eminim tamamen alışkanlık oldu o şekilde uykuya dönüyor önceden emzikle kandırıyordum şimdi memeye gelmeden uyumuyor.
aleynaderin1 aysu123 ya ben 5-6 tane denedim birini tuttu ama ben vermeyi kestim sonrasında alışsın istemedim diye yani belki yapmışsınızdır bilemem ama yine söylemek isterim bütçeniz uygunsa deneyin hepsini
queenmother_ aysu123 9 aylık benim oğlumda öyle evde çeşit çeşit emzik var hepsini denedim hiç birini tutmadı inatla meme istiyor meme ağzında uyuyor vermezsem uyumuyor saatlerce ayakta kalıyor
aysu123 mavipatikk bende emzirmekten nefret eder oldum ister istemez çocuğa sinirleniyorum ama elimde değil iki büklüm şekilde uyumaktan beşiğine alırken uyanmasın diye öğlece uyuyorum ve hiç bişey hatırlamıyorum gece ne ara uyudu ne ara uyandı kaç dk emdi beynim uyuşuyor bildiğin
mavipatikk aysu123 ya o kadar aynıyız ki… uyuyormuyum uyumuyormuyum cidden anlamıyorum bile… alt üst oldum 2 aydır 😪
ysm53 sclarsln demeyin bizimki de devam eder muhtemelen nasıl bitecek bilmiyorum düzeleceğine kötüye gidiyor
Beyzaveduru Emzirmeyi bırakana kadar aynen böyleydik. Gece beslenmesini kesmeye çalışabilirsiniz ama bana da zor geliyordu emzirip uyutuyordum
kubraa0608 aysu123 benim bebeğimde 17 aylık doğdugu günden beri uyku nedir bilmiyorum. Aşırı derecede memeye düşkün özellikle gece cok fazla uyanıyor meme vermezsemde cığlık cığlığa bağırıyo uylusu açılıyo sabaha kadarda uyumuyor. Bıraktırmak istedim olmadı bidaha da cesaret edemedim🥲