ebruuakyl Merhabalar kızıma uyku tulumu almak istiyorum ama ne almalıyım ne özellikleri olmalı nasıl rahat eder bilemedim kızım 11 aylık kullanan memnun kalan şunu almalısın dicek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
cansmes ebruuakyl elyaf yerine pamuk tercih edin mutlaka, bu yıl lcw den aldım memnunum kumaşı yumuşacık. Oda ısısına göre de doğru tog değerini seçerseniz üşümez ya da terlemez bebiş 😍
cokbilmismom ebruuakyl ben trendyoldan almıştım çok iyiydi tamamen pamukluydu iç dolgusunda elyaf yoktu. Bu sene yine ondan alacagimn sarebaby satici
twinmom5450 ebruuakyl 1.6 aldım bende yeni lcv den ikizlerime 2 aylıklar 6.12 aldım büyük olsun diye 2.5 toga baktım ama aşırı kalın geldi ter beni hep korkutur o nedenle 1.6 yeterli evim şuan 23 derece doğalgaz henüz yanmıyor kışında soğuk okursa içine imce pijama giydiririm diye düşündüm
cokbilmismom cansmes LCW içi elyaf değil mi sitesinden baktimda hep kumaş pamuk ama ici %100 polyester
ebruuakyl Bir de tog boyutları büyük oluyor büyük mü almalıyım küçük mü 11 12 aylık çocuğa 9-12 çok büyük geliyor napsam bilemedim