nnoktaa Bir sebepten bütün bir hafta eşimin tüm akrabalarını gördüm. Hatta çoğunu ilk defa gördüm. Her gören eşime benzetti oğlumu. Kendi bebeklik fotoğrafımı gösterince aaa sana da benziyormuş dediler. Sizin çocuklar kime benziyor? 😅
deryaren nnoktaa tıpatıp eşime benziyor görenler yeni bisey yapmamışsınız ugur yeniden doğmuş diyolar 🤣
Hiilyuss nnoktaa oğlumu benim babama, kızımı da amcasına benzetiyorlar😂 iksi de olmadı benzetemedim ne kocama ne kendime ahhaahhsah
Feyzosumunannesi nnoktaa Doğduğu zaman esime benziyordu. Şimdi ablam ile bana benzetiyorlar herkes. Bazıları ise anneme. Kısacası benim aileme bana 🪬😬😬
mamylatte nnoktaa benimkini bana , babasına , dayısına , babaannesine hatta babasının dayısına bile benzettiler bende bilemiyorum kdufjsjf
simseklivekalpli nnoktaa üçüsü de bana benziyor ayan beyan, koca tarafından kocam hariç herkes de kocama benzediğini iddia ediyor 🙊
emir22turan simseklivekalpli oğlum sarışın mavi gözlü eşim ise kara Kaş kara göz buna rağmen eşime benziyor diyorlar sen düşün😂🤣
Prensesannesi32 nnoktaa buyuk kizimi bana da benzeten var ama çoğunluk baba kendim benim ailem herkes babaya benzetiyor babasının kopyası ama 2.kızımi bana benzeten daha fazla