QueenMommm 4 yaşında kızım öksürükten uyuyamıyor ilaç verdim burun spreyi sıktım ama hiç işe yaramıyor hafifletecek rahatlatacak önerileriniz var mı o böyleyken bende uyuyamıyorum 🥺
Nacafa QueenMommm balgamı varsa sırtına pat pat yapıp ovalayın atar. Benim oğlumda baya işe yarıyor. Kuru öksürükse terayagı eritip pekmez dökün içine bir tatlı kaşığı kadar verseniz keser
Canays QueenMommm ılık suya bal ve limon deneyebilirsiniz birde bn oğluma öksürük olduğunda göğsünü bebek viks ile yaglayıp üzerine mendili ılıtıp ütü ile yapıyorum bu arada ılık mendilin göğsüne katıyorum gece rahat yatıyor
3247 QueenMommm bi tane soğanı ortadan kes üzerine karanfil tak baş ucuna koy çok iyi gelecek güven bana
keskindogan 3247 Bu kesinlikle işe yarıyor . Ben de yaparım. Ayrıca oda nemli olursa öksürük olmaz. Nemlendirici bulundurun odada gece açarsınız içine lavanta veya nane yağı süper olur
SheDoesntCare QueenMommm aynısını yaşıyorum 3 buçuk yaşında kızım 😢iki defa dr götürdük verdiği ilaçların hiç biri etki etmiyor kreşe gidiyor onu bile erteledik 2 haftadır nerdeyse gitmiyor biraz önce af edersin kustu balgamı çıkarınca biraz rahatladı sanki geçmiş olsun size de
biranneikievlat QueenMommm Öksürük için ateşi yoksa bal yutup bir süre su içmemesi belki iyi gelebilir. Ben küçükken astım bronşit hastalığım sebebiyle annem, kuru bir havluya hiç ıslatılmamış bir katı sabunu bolca sürtüp sırtıma koyardı belki yararı olur sizede. 🌺
Ayse5100 QueenMommm glintuss doğal yan etkisiz öksürük şurubu hem yetişkin hem bebek için olanı var kids alın mutlaka çok geçmiş olsun
minikmisimben QueenMommm ben zeytinyağına bir kaç sarımsak ezip yarım saat falan bekletip(1 gün daha iyi olur) sarımsağından almadan yağından ayak altına sürüp çorap giydiriyorum uyku öncesi çok rahatlatıyor 2. Gün kesiyor tamamen
Asyaveannesi04 QueenMommm baş ucuna yarım soğan kesip 5-6 karanfil batırın hiç öksürmüyor, hep yaparım
selam123 Azıcık bal sarımsak limon karıştırıp bi çay kaşık vermeye çalışın tadı baya kötü ama kesinlikle rahatlatıcaktır