Prensesssannesiiii 2.5 yaş anneleri uyku düzeniniz nasıl? Sabah kaçta kalkıp öğle ve akşam uykusunu nasıl yapıyorsunuz? Benim çocuğum gündüz uyumasa bile gece uyumak istemiyor ve gece uyanıyor nasıl çözüm bulucaz 😅
dayes Prensesssannesiiii +1 gündüz uyumazsa 2 kat fazla direniyor, bu yüzden gündüz uykusuna çok dikkat etmeye çalışıyorum, kalkış saati 8i geçmemeli geçerse yandık 😂 gündüz uykudan da 15.30a kadar kalkması gerekiyor yoksa 22-23e kadar duruyor
aayyyssee Prensesssannesiiii öğlen uyumuyor kızım kendisi bırakmak istedi ne yaptıysam uyumadı uyusa da aksam 12 den önce asla yatmaz bu yüzden öğlen uyumuyor aksam erken uyuyor
egee_momm Prensesssannesiiii akşam 10 da uyur sabah 10-11 arası uyanırız 2-3 gibi tekrar uyuturum 1 saat de öyle uyur
Mnpd Prensesssannesiiii öğlen uyumuyor kreşe gidiyor gitmese sıkılınca akşam üzeri uyuyor eğer uyursada gece uyumak bilmiyor . Ha uyumadığı günde 8 de uyuyo akşam sabahlar olmasın 4-5 kez kalkıyoruz artık çıldırcam düzgünce yatıp kalkamıyoruz sabah
Prensesssannesiiii dayes off gerçekten bugün 9.30 gibi uyandı pazar zehir oldu, akşam 8 gibi uykusu geldi sonra uykusu kaçtı acayip bir gündü 😂
ckaslii Düzen yok ki😀 değişiyor. Bazen 7 buçuk gibi uyanır, bazen 9. Öğle uykusu zaten kuş uykusu gibi.
Prensesssannesiiii ckaslii ayol kuş gibi olsun benimki bazen öğlen uyur 3 saat kadar gece ben uyuklerken o enerjinin enlerinde oluyor 😂😂
dayes Prensesssannesiiii gece uykusuna erken geçtikten sonra uyuyor mu, biz de bazen ters tepiyor bir saat sonra dinç uyanabiliyor korkulu rüyam
dorukdemir3 Ne yaparsam değişmedi sabah 10 da kalkıyor öğlen 3de zor uyutuyorum 5de zor kaldırıyorum uyumak istemez uyuyunca uyanmak istemez gecede 23.40da uykuya geciyor
Prensesssannesiiii dayes gündüz uykusunu kaldırdım kendi de istemiyor sabah erken uyansa da uyutmuyorum öğlen. Gözlerini ovar ama uyutmam gece uyanmıyor bu aralar iyice karnını doyuruyorum ama