Hanifeckr Oğlum 4 aylık sizce sünnet ne zaman yapilmali biraz büyüsün mu bebekken mı yapilsin ? Herkez farklı dilden konuşuyor aklım karışıyor?
onceuponatime_ Hanifeckr ben 4 ay 25 günlükken yaptırdım daha rahat bence dönmeden etmeden yaptırmak hemde çabuk iyileşiyor küçük oldukları için
msk09 Hanifeckr Merhaba biz 6.5 aylıkken yaptırmıştık keşke daha erken yaptırsaydım sedyeye yatar yatmaz çok ağlamıştı.. yani dönmeden aklı kesmeden yaptırırsanız daha iyi olur.
210624 Hanifeckr yaptırın ne kadar erken o kadar iyi kendilerini tanımaya başlayınca işiniz zorlaşır şuan yaptırmanız en iyisi, dönmeye başladıklarında ,emeklediklerinde iyileşme süreci zorlaşıyor
nurdann1 Hanifeckr 14 aylıkken yaptırdım. Biraz süreç zor geçiyor büyüdükçe. Bence yaptır dönmeden vs. Bebek oldukları içinde kolay geçiyor. Biz dönüyorduk yüz üstü uyumayı seviyordu dönmesin diye 10 gün sürekli uykusuz kaldım etrafına yastık koydum kafasına düşer nefessiz kalır diye tedirgin olmuştum. Siz bilirsiniz yine de ☺️
Hanifeckr onceuponatime_ oğlum dönmeye başladı 3 buçuk aylıkken şuan baya baya dönüyor o yüzden korkuyorum
Gme1709 Hanifeckr 6 aylıkken yaptırdım bence kesin yaptırın erkenden bitiyor çok rahat ediyorsunuz. Çocuk sürekli hareket halinde olunca daha zor