Masal51 Cansu10 benim daha 2 aylik cnmda saglik ocagindaki hemsire 1.5 yasina anca kapanir dedi .hastanedeki doktorda bu cocugun bingidagi nye kapanmams diyo salak mi ne 1 aylikti o zaman
Mylittleboy Cansu10 öndeki bıngıldak hemen kapanmaz beyin gelisimi devam ettigi icin buyuyor Allahn hikmeti 🤲🏻 1-1,5 yasına kadar , arkada bi tane daha bıngıldak var o 3 ay icinde kapanıyor
Annee1 Ykarakus bizim ki de kapanmak üzere ve baş çevresi biraz yavaş büyüyor sizin nasıl durumunuz kaç ile doğdu şu an nasıl ?
Ykarakus Kivircikmomy kafa büyümesi normal oldukça bi sorun olmaz dedi doktor erken kapanırsa kafa büyümesi yavaş olursa o zaman ameliyatla açıyorlar
Medine34 Bugün doktora götürdüm 4.5 aylık kızım devit 3 verme 2 ay sonra basla tekrardan bingaldagi erken kapanmasın dedi 🤔
Selinserin Medine34 Benim kizimda 4 buçuk aylık kapanmak üzere ama baş çevresi büyümeye devam ettiği sürece problem yok dvit devam dedi
Ykarakus Annee1 kaç doğdu hatırlamıyorum doğum belgesinde de yazmıyor ama kafa büyümesi iyi kocakafalı bizim ki biraz o yüzden doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi