artcmn Kizlar bunu kullanan var mi ? Hamileyim doktora gidip sormaya daha vakit içerik hk bilgisi olan vardır belki aramızda? Memnun musunuz bu arada kullananlar?
beyemrr artcmn Yves Roche doğal içerikleri ile öne çıkan bir marka ve vegan 😌 Hamilelik süresince kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum. Yüzümüze sürüyoruz kana karışacak süte geçecek bir durum olmaz 🌸
artcmn beyemrr oyle de mesela bazi serumlar da yasak ya bu dönemde içeriği sebebiyle. Yves in sadece jelini kullandım önceden boyle şeyleri hic denemedim o yüzden bilenlere bi sorayım dedim sag olun😊
artcmn beyemrr bu arada bu maskeyi hic denediniz mi? Benim akne hala cikiyo ara ara karma bi cilt, acaba iyi gelir mi iyi gelir yazıyor da gerçek kullanıcı birinden duymak daha iyi olur benim icin malum sonra yüzler deneme tahtasına dönüyor 🥲
beyemrr artcmn İçeriğinde retinoid olanları yasak demişti bana doktorum birde salisilik asit olanlar ayrıca kimyasal peelingleri kullanmamak gerekiyor ☺️
beyemrr artcmn ambalajı değişmiş sanırım sol üstte olanı kullanıyorum hala ama tek başına etki çok etmiyor, mutlaka rutinde uygulamanız gerekiyor. Düzen şart 🫶🏼Temiz cilt üzerine maske peşine tonik ve en son nemlendirici 😌
artcmn beyemrr gunluk sabah akşam jel ve nemlendirici mutlaka yapıyorum, bi ara tonik ekledim rutine ama onda cok istikrarlı olamadım. Maske hic eklemedim denemek istiyorum soyle hafta,bi yapiym fazla yağı falan alsin temizlesin iyi gelir