bosbelesisler Sürekli bebeklerini paylaşıyorlar,her hallerini paylaşıyorlar hic mi korkmuyorlar, ben azıcık takipcili instagramimda bebeğimi stori attığım gün düşer bi yerlerini yarar
sengul34 bosbelesisler bende merak ediyorum açıkçası ☹️zengin değiliz uşaklar bitsne ama paylaşmaktan korkuyorum normal bi hayatımız varken
[silindi] bosbelesisler Böyle bir şeyden korksalar veya nazarı kendi üstlerine çekseler paylaşmazlar diye düşünüyorum
Poncikkkk bosbelesisler oluyor tabi ya sürekli ev değiştiriyorlar evlerinde eşyalar bozuluyor eşleriyle tartışıyorlar cocukları huysuz oluyor hastalık oluyor
SooMin bosbelesisler Eşimin bir sözü var infular için değil genel olarak sanırım sürekli paylaşanlar bağışıklık kazanıyor paylaşa paylaşa diyor 😀
Lazziya23 bosbelesisler sahile gittk oğlum 2 yaşında scooter sürüyordu allah kahretsin atmak gibi bir hatada bulundum diğer gün bacağı kırıldı ben de anlamıyorum
myarenb bosbelesisler ben nazara inanıyorum ama bunu sürekli gündemimde tutmam. herşeyimi paylaşırdım yani günlük yaşamımda çektiğim fotoğrafları, tatilimizi falan ama bu sene bi olgunluk mudur nedir bilmiyorum pek paylaşasım gelmiyor paylaştığım dönemde de aa nazar değdi heralde diyebileceğim bir durum yaşamadım influencerlarında üstüne düştüğünü düşünmüyorum