Bicirik900615 Selam kızlar çok halsizim boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor grip oldum bebişim 2 aylık emzirince ona geçermi hastalık ikilemde kaldım siz emziriyormusunz böyle olunca? Cvp pleaseeee 😢😔
Oflu61 Bicirik900615 tabiki emzirmeyi bırakmamalısınız sütten geçmez. Ama maske kullansanız iyi olur. Geçmiş olsun 😊
cansin92 Bicirik900615 emzirmeden önce mutlaka ellerini yıka emzirirken maske tak bebeğine geçmez süt onları koruyor geçse bile bol bol emzir çabuk atlatıyorlar korkma emzirmeye devam 😍
Hazal89 Bicirik900615 sütünde bir süzgeci varmış vücutta ki her şeyi bebeğe iletmiyor emzirme Danışmanlığının Semra abbasoğluna yazabilirsin instgramdan ücretsiz hemen cevap veriyor
Seros Hayır canım emzir maske tak bol bol ellerini yıka . Ve emzirmen hatta faydalı bile bebeğin bağışıklık kazanıyor geçmiş olsun tez iyiles
Bicirik900615 cansin92 çok teşekkürler canım eşimde panik yaptı emzirme diyor şimdi yazdıklrnızı okuyorum ona :)
cansin92 Bicirik900615 yo hayır panik yapmayın benimde başıma geldi bol bol emzirin ki geçmesin 😍🙏🏻 Çok geçmiş olsunn
Kumrununtanesi Benim sütümden geçti maalesef. Belki de temasdan ama öpmedim maske kullandım ve sürekli ellerimi kolonyaladım vb. Fayda etmedi.Çok geçmiş olsun.