organikirmik ben birşey yapmadım kendi kendine kızım desteksiz uykuya geçti hatta ben beşiğine koyar odadan da çıkardım sadece uyku saatleri belliydi bebek göremeye gelmiş olunsa bile kimse uykusundan kaldırıp sevemezdi veya uyandığında benim dışımda kimse odaya girmezdi ve kakasını yapmadıysa bezi değiştirmezdim konuşmazdım direk besler yatağına bırakırdım ışığı dahi eğerki bez değişmeyecekse açmazdım kendi uyurdu o yüzden şu anda nasıl yapacağımı bilmiyorum memleketten geldikten uykusu bozuldu sonra bir dönem ayakta salladım kendi ayağı bırakmak istedi uyumadı ayakta daha fazla bugün çok yorulmuştu mesela altını değiştirdim üstünü giydirip mamasını verdim yanıma koydum masalı beklemeden kendi uyudu zaten ben sadece biraz poposuna vurup sırtını sıvazladım ama yanıma değilde beşiğe koysam uyumazdı gece de kalktığında aynı beşiğe koysam uyumaz biliyorum ama yanımda uyuyor dün gece kalktığında masalı da bekledi mesela ya da emziğe çok uyanıyor yanımda değilse özellikle bende bu huylarını bıraktırmak istiyorum eşimle uyuyamaz olduk emziği bırakabilsem rahatlarız diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
@[silindi] Sizin yazdığınıza da hemen hemen cevap olduğu için sizi de etiketlemek istedim🙏