Leno Gamzelikiz_34 dünkü resim paylaştığınız postu görmüştüm de, eşiniz ortalama boy kahverengi göz ve sarışın değil kumral görünüyor 😅 eleştirmek için demedim sadece aklımda kalmış yapay zeka oldugundan farklı mı gösteriyor merak ettim.
Usnac1995 Gamzelikiz_34 Eşimle 20 yaşımızdayken kendi iş yerimiz olsun, oğlumuzla babasını ziyarete gideriz diye hayal kurardık. Çok şükür hayaldi gerçek oldu🥹🥹
acemianne___ Gamzelikiz_34 beyaz tenli saçları dümdüz Korelilere benzeyen bir oğlum olsun istemiştim tam da öyle oldu 🥲🥲
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Leno şey var ya e fotoğrafta sarışındınız o kazadan önceydi ama gözleriniz de maviydi evet kazadan önce maviydi
Usnac1995 acemianne___ Çocuk hayal konusunda bi ben tutturamadım. Ne istediysem tam tersi oldu Düz saç istedim kıvırcık oldu Yeşil göz istedim kahve oldu Tombik surat istedim yanak sıfır 😂 Sadece karakter ve huy tam istediğim gibi maşallah 😂
acelysmom Gamzelikiz_34 hayallerimin hepsi gerçekleşti. Bende aynısını istedim bebişte aynı tuttu sarışın yeşil gözlü eşim de aynı
LezizeNine Gamzelikiz_34 Allah nazarlardan saklasın sana bağışlasın bacikom kaldır kocanın resmini kız nazar değer
Gamzelikiz_34 LezizeNine şimdi kaldırıyor kız sormuş da ben de yapay zeka da öyle görünüyor dedim normal hali bu dedim kocamın bir yerleri nazar gelecek o da korkuyor nazardan😂
LezizeNine Gamzelikiz_34 bekarken beyaz tenli saçları simsiyah dümdüz bi oğlum olsun diye hayal kurdum dua ettim oldu şükür 😍 ev almak hayalimizdi o da bu sene nasip oldu şükürler olsun 😍♥️
acemianne___ Usnac1995 hahaha emin olun huy ve karakter daha önemli 😀 bende sadece dışına odaklı dua etmişim , 2 senedir hayatımızın içinden geçmiş 😀😀
Gamzelikiz_34 LezizeNine Allah razı olsun canım benim cümlemizin Rabbim bütün sevenleri ayırmasın 🥰🥹💗🫶🏻 bazen beraber resimlerimizi koymama kızıyor nazar değiyor falan diyor nazara çok inanıyor
LezizeNine Gamzelikiz_34 bebeğim nazara ben de inanıyorum mezarlıkların yarısı nazardan ölen insanlarla doluymuş Rabbim kimsenin başına nazardan ölüm vermesin çok kötü ya gözü olanın gözü çıksın