dunyambebegim Kizlar en yakin arkadasim istanbula tasiniyor satilik ev bakiyorlsr kocaeli istanbul olabilir iyi semtler var mi 3.5 a falan bakiyorlar bulabikirler mi
kursatmommy dunyambebegim istanbulda esenyurt civarı belki 1+1 bulabilir oranında muhiti çok iyi değil diye biliyorum haberlerden. onun harici 3.5 a çok zor çok yıkık dökük eski yaşlı binalar belki bulur malesef 6-7 milyondan aşağı çok oturulacak düzgün ev yok
meleka234 dunyambebegim Esenyurtta var 3-4 milyona ev bi tanıdığım satıyor hatta 2+1 evin içi yapılı mutfak salon falan temiz bi boya badana yapılıcak sadece 4 milyondu sanırım ama ev emlakcıda
ekimannesi11 kursatmommy o kadar da değil ya abim geçen yıl 2 bucuga ev aldı Sultanbeylide dublex şuan olsun 5 olsun 3 bucuga rahat ev bulunur. Esenyurt’ta oturuyorum bende 5 katta oturuyorum alt katım 2+1 2 ye satıyor sıfır değil ama bulunabilir o fiyata güzel bir daure
kursatmommy Hiilyuss malesef yaşam çok pahalı artık barınma beslenme kişisel ihtiyaçlar Allah yardımcımız olsun hepimizin
momikaa momikaa Darıca veya Gebze’den bakabilirler Kocaeli’ne bağlı İstanbul’a daha yakın Marmaray ve minibüs var toplu taşıma olarak hatta Kocaeli’ne giden belediye otobüsleri de var
dunyambebegim butterflyy_ arkadasimiz 2.250 ye alti 8 ay once ordab simdi kentsel geliyormus sansli yaa
kursatmommy ekimannesi11 çok iyiymiş o zaman bizde ev bakmadan önce çok araştırıyorduk bize o ev yok şu var diye farklı evleri gösterip daha yüksek fiyatlar veriyorlardı