ecelaa Merhaba sevgili anneler bebeğim 6,5 aylık ve hala dönmüyor 2 kez hastalık geçirdi ve dişi çıktı hala dişleri çıkıyor etkisi var mi bilmiyorum tummy time ve egzersizker yaptırıyorum fakat dönmüyor
Ahsensmom_ ecelaa hiç mi dönmüyor yarım mı dönüyor benim kızımda 7 aydan sonra tam dönmeye başladı yerde kendi haline bıraktım dönme egzersizleri yaptırdım
Nisakrkmz ecelaa her çocuğun gelişimi farklı benim oğlum da çok uzun süre dönmedi o aylarda sadece bir tarafına yarım dönüyodu şuan 2 yaşına giricek keşke birazcık otursa
SheDoesntCare ecelaa tummy time devam edin birde internetten bakın bacaklarınından tutun tüm vücudunu dönderin bir sağa bir sola her çocuğun gelişimi farklıdır doktorunuz normal dediyse normaldir
ecelaa Nisakrkmz hahahaha maşallah 🧿 evet kimi ağır oluyor sanirim çevreden baskı görüyorum doktora götür diye 😕
gokkuss Kızım o aylarda yarım dönüyordu tam dönmüyordu acele etmeyin hiç tam dönmesi 8 aylığa yakınken oldu 8.5 aylık emekledi 9 aylık koltuklarsan yürüyodu yani demek istediğim acele etmeyin canı isteyince döner
ecelaa gokkuss maşallah 🧿 inşallah bizim kız da öyle olur dönmeye yelteniyor biraz sağ sol yapıyor kendisini ama o kadar