maygirl cevriyeee mecbur değil..insiyatifine kalmış..benim kndi mahallemdeki eczane getrmiyor.ama ailemin olduğu yerde ilaclarmizi aldgımız 3 farkli eczane var onlar ewe getiriyor..Ama dediğim gibi mecburi hzmetleri değil..
Omeraslan cevriyeee nöbetçi eczane bulabilirsiniz. Belki yoğunluktan dolayı getirmeye bilirler. Ama şansınızı deneyin arayıp
cevriyeee maygirl anladım çok teşekkürler biraz rahatsızım cıkcak durumda değilimde eksra ücretle acaba getiren varmıdır diye sormak istedim
maygirl cevriyeee arayıp sorun.getirme imkanları war ise..insyatifine kalmış.yakin bolgenizdekilere sorun belli olmaz.geçmis olsun.
Adababy cevriyeee eczanecim uygulamasında sipariş verebilirsin ama pahallı oluyor biraz aynı getir gibi
ggrqnitt cevriyeee eczaneye sormanız lazım bana bir eczane kartını verip böyle eve servis hizmeti olduğunu söylemişti ama yaygın değil bu hizmet tabi
Kuzularinanasi cevriyeee her eczane getirmez.arayip sorun.yada yakinda bi taksici tanisiniz varsa ona soyleyin alsin getirsin ucretini de verirsiniz.