Japonummm Saniye başı reklam veriyor buda yeni çıktı şuraya girip iki rahatça sohbet edelim diyoruz hopppopp reklam😡😤
zeynep0709 Japonummm Onun için sol taraf da bi işaret var çok reklam var seçeneği tıklayın bi kaç kere yapınca çok nadir geliyor reklam bende bebeğimi uyuturken zikir dinletiyorum bi anda hepsiburada nın sesi araya giriyor çocuk rahatsız oluyor
Sizden-biri Japonummm aynen öyle moderasyana yazıcaz resim yollayın diyorlar Salma sapan iş asla bişey yapılmıyor bende cok bunaldım
gizememre Japonummm Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
evremti Siz diyince hatırladım ve kesinlikle katılıyorum geçen gün uygulamaya girdiğimde alt tarafta +18 reklam gördüm şok oldum. Bebek takibi uygulamasında bu reklamın işi ne?
SheDoesntCare evremti bende de reklamlar çıkıyor ama hiç +18 reklamı çıkmadı doğrusu fark etmedim yada bazen reklam gelirse direk çıkıyorum uygulamadan 😄🙁