kelebekmom Merhabalar 🌸bildiğiniz üzere çocuk giyimde fiyatlar almış başını gidiyor :( LCW defacto kids vs çok güzel kıyafetler ama takımlar 800-1000 bandında. Ortalama fiyatta alışveriş yaptığınız bi sayfa var mı ? Önerirseniz sevinirim 🤗
Hazalibis kelebekmom merhaba bende kızıma hep LCW’den giydiriyorum ama fiyatlar uçmuş o yüzden dolap uygulamasından 2. El temiz kullanılmış ürünler alıyorum
Minigim38 kelebekmom dün aldım lcw den 500 600 tl den. Minicity, modamizbircocuk, enucuzbebekmarketi hepsi instagramda. Civil ve ebebekte biraz uygun
yagmur35yy kelebekmom ben trenyoldan alıyorum hangisi denk gelirse birkaç takım aldım inslah güzel çıkar
kelebekmom Hazalibis Uygulama bende de var ama kargo çok koyuyor zaten:( teşekkür ederim yine de 🤭ayını tutturabiliyor musunuz bazıları beden olarak büyük oluyor
kelebekmom Minigim38 500-600 e mevsimlik var gördüm onu da 🥲bana tam kışlık lazım onlar da maşallah 1000 hep 😭teşekkür ediyorum
meltem4555 Gardrops uygulamasının fiyatları dolabınkinden daha uygun oluyo genelde, kesinti daha az olduğu için. Kargo da bedava oluyo. Sadece 80 lira sanırım koruma bedeli ekleniyor. Ben gardrops çuyum 🤌🏻😊
kelebekmom meltem4555 Evettt ordan baktım şimdi:) 100 tl de kargo alıyo uygulama artık yapacak bişey yok
yagmur35yy kelebekmom geneli hep aldım tutuyo kısa gelen olmadı bi tık miyon benim kızım 21 aylık 18 24 alıyorum şuan