UrbanMom leylaeflin doktor önerdi diye aldım ama dolapta duruyor. Uykuya geciriyor sadece derin uyumasına faydası yok. Kendimde merakla denedim uykumu getirdi halusinasyon filan diyorlar ama ben yasamadim. Bence buna hic gerek yok uyku saatleri duzenlenirse duzeliyorlar
[silindi] leylaeflin Buradan birisi kendi için kullanmış ve sonuçları hiç iyi olmamış. Düşünün ki 1 yaşındaki bir bebeğe kullanacaksınız. Tercih sizin tabii
nisnurdmr Bence pek işe yaramıyor, yarasada zorla uyutmak pek mantıklı değil bence çözümü başka şekilde arayın
UrbanMom nisnurdmr uyku getiriyor iste başka etkisi yok 😂 kac aydır dolapta duruyor geçen bir kere kullanmak zorunda kaldım o da başarısız bir bez çıkarma eğitimi yüzünden travma oldu resmen gece 3e kadar kaka diye agladi mecbur verip uyuttum çünkü gözlerim gidiyordu normalde akşam 8de uyurdu
UrbanMom nisnurdmr ona cocuk ile ilgilen ben biraz dinleneyim diyin otomatik uykusu gelir yorgun olduğu aklına gelir 😂
mamylatte Ben değil de abimler kullanıyor o uykusunu getiriyor verdikten sonra yarım saat içinde uyuyor diyor ama bilmiyorum inanın ki yan etkisini vs ben kullanmıyorum