aysnrkp Kızlar merhaba ilk 5. Gün sarılığımız 17 iydi 1 gün fototerapi aldık 9 la hastaneden çıktık mama takviyesiyle devam ettik 3 hafta kadar şimdi 1 aylık olduk 5-6 gündür sadece emziriyorum anne sütüyle besleniyor doyuyo eminim altınıda ıslatma sayısıda yeterli ama şimdi sarardı yine gözlerinin içi anne sütü sarılığı diye düşünüyorum artık böyle olan varmı
durukussssss aysnrkp bizde bu durumu yaşadık tekrar ölçtü doktorumuz. Bir takım test tahlil yapıldı. Sonrasında süt sarılığına karar verildi
bsrabzkrt aysnrkp 45 günlük bebeğim var sarılığım 17 günlükken sarılığının 17 olduğunu görünce kuveze aldılar yetersiz beslenmeden dediler taburcu oldu mama takviyesi verdik sarılığı düştü rengi düzeldi bu sefer beni reddetti bibderon emdiği için zorladım tekrar beni emmeye başladı mamayı azalltığım gün tekrar sarardı şuan 45 günlük gün içinde mamayı az verip beni emerse direk sarılığı artıyor hala mamayı fazla verirsem düzeliyor ne zamana kadar geçer bilmiyorum
mnk_67 aysnrkp olabilir korkmayın geçiyo 2 aylık olunca benim bebeğim de öyle oldu şuan 3 aylık anne sütü sarılığı uzayan sarılık oldu dr korkulacak bişey değil dedi 2 ayı geçerse başka tahliller istiyorlarmış çok şükür geçti bizim inşallah sizinde geçer geçmiş olsun
ayaznannesi aysnrkp benim bebeğim doğduktan bir gün sonra sarılık oldu değeri en yüksek 16 daydı kan ve idrar temiz çıktı doktorumuz anne sütünden olduğunu söyledi herhangi bir tedavi yapmadı emzirmeye devam etmemi söyledi sürekli emzirdim baya sararmıştı yüzü gözleri vücudu. annemin tavsiyesiyle her banyo yaptırdığımda yarım saat önceden evdeki bütün altınları banyo suyunun içine atardım😅 o etkili oldu mu bilemem. ama yaptığım en önemli şey şuydu sabah uyandığımda perdeyi açar bebeğimi anne kucağına koyup pencerenin yanına bırakırdım bol bol gün ışığına çıkardım (güneş ışığı hariç) iki hafta sonra kan verdik değeri düştü bebeğimin gerçek rengini o zaman gördüm 😅
mehtaptiryaki 50.gün gözleri sari bebegimin gecen hafta dr gittik 2 haftaya düzelır dedi sen beslemeni arttir bisi olmaz dedi
iremtknmz Ah ah tam 3 ay uzamış anne sütü sarılığı çekmiştim ben. Çok zordur uyandırmak bi dert beslemek ayrı bir dert. Doktor hiç bi şey yapma sadece emzir demişti ama emzirdikçe sararıyordu çocuk. Bi öğün mama verdim bi öğün emzirdim. 1 hafta bu şekilde devam ettim yavaş yavaş düzelmişyi
nihalatlasela aysnrkp evet uzayan sarılık 3 aya kadar devam edebiliyor malesef bizde yaşadık doktor bol bol besle kakasından idrarından atması gerekiyor demişti ben bazen su bile veriyordum daha çok idrarını yapsın diye 1.5 aylıkken atlattık çok şükür bizde 5 günlükken yatış almıştık 17yle yatıp 8 le çıkmıştık tekrar 15 e yükselmişti
nye2854 2 ay 6. Günlük, yüzü hala sarı elleri yeni beyazladı, doktor 3. Aya kadar geçeceğini endişe etmememi söyledi