momofalya o ayı hatırlamıyorum ama şuan 14 aylık kafa çapı 45 cm bana da minik kafa gibi geliyor 🙈 üst ve alt sınırı çok bilmiyorum ama kız bebek ve erkek bebek çok fark yaratıyor birde genetik çok etkiliyor. Size başımdan geçen saçma bir olay anlatayım gülün de içiniz rahatlasın benim bebeğimi doğduğu ilk gün biz çok beyaz gördük tüm sülalem siz esmersinuz ama kız bembeyaz anam pamuk diye sevdiler bazı sebeplerden kuvezde kaldı genetik test bakıldı genetik doktoru hanımefendi kızımı çok esmer bulmuş test istemiş sonra ben busey icin odasina gittin gidince dönüp bana baktı annesisin demi dedi yani bebek benim dedim e sende esmersin dedi hdjdjdjs Bi beş dk bakıştık yani hocam evet dedim esmerim ben senin bebeğini çok esmer gördüm test istedim ama sende esmersin dedi yani dedim bebeğim esmer geldiyse babasını görseniz zenci dersiniz o zMan dedim 😅😅😅 çok saçma ve boş şeylere takılıyorlar bazen eşimde bende esmeriz bize hiç bakmak aklına gelmemiş zahmet edip çağırmamista kendi kendine bebeğim esmer olduğu için test istemiş beyaz tenli bekledi herhslde bizi fkkfjfjd