Semaelisa27 Tiktokta önüme çok kez bu kart çıktı hep birileri sonunda artık paramızı aile karta yatiracaklar gibi videolar atmıştı doğru mu bu videolar acaba hatta bir resim aldım onu da atayım
Semaelisa27 Keşke doğru olsa ya ATM den çekebilmeyi çok isterim herkesin bankaya gitmeye uygun zamanı olmayabiliyor
Semaelisa27 elisaasil AA bende alırım inşallah sevindim doğru olmasına yarın gidip cekicem ikinci çocuğum benim bankaya sorayım bakalım
yasmin0651 elisaasil başvuru yaptım başvuru inceleme de dşyor ne zama in süre sonra onaylanıyor bilginiz var mı
arenadatnbas eymen_oyku evet orada yazıyor bende baktım ama dün bana kart verdiler atm ye taktık yatmamış görünüyor
eymen_oyku arenadatnbas evet bakiye sıfır görünüyor siz çekmek istediğiniz tutarı yazacaksınız o zaman çekebilirsiniz ilk bende yanıldım diğer kartlar dan biraz değişik galiba
Dilaradeniz eymen_oyku şifre nasıl aldımız ben kartı dün aldım ama şifre için Sms gönderdiğimde bana güvenlik listesinde yer almaktasınız diyor
ebrtns Banada kart verdiler sadece bu parayı cekebilirsin dediler iban’a transfer falan olmazmış halkbank veriyor.