4_mevsim_biranne Kızlar ne var menümüzde diyet yapan varmi bide üstüne yemek seçen aile bireyleri varsa eyvah annelerin haline 😁🫢
mamylatte 4_mevsim_biranne makarna yapacaktım sonra kocam dışardan söyleyelim dedi bende Allah razı olsun deidm 😂😂
0623Ebrar2021 4_mevsim_biranne Menemen patates kızartması pisi kahvaltılık cay bugün de böyle olsn Bn dolma yapcktm eşim bunları istedi kızımda byilio bunlara bugün rahatım ama elektrigimiz yok o ayrı dert
1pekmom_ 4_mevsim_biranne kızımla balık seviyoruz kocamın pek arası yok ama hep bizmi ona uyucaz bugün o bize uysun 😀 ezogelin çorbası hamsi salata ve kabak tatlısı yapacağım hazır balık bulmuş daha ne istiyor 😀
arven2024 Bende hiç karar veremedim makarna yapıcam ama yanına tavuk mu yapsam yoksa sebze yemeğimi mi pişirsem Arada kaldım
0623Ebrar2021 4_mevsim_biranne kg yaomio bacin bana 51 kolum haftada 2 kere pisi yapiom ama almiom kg
4_mevsim_biranne 1pekmom_ bende balık çok seviyorum özellikle hamsiyle aşk yazıyoruz salata 🥗 salata ve bol 🍋 limonlu 😋
1pekmom_ 4_mevsim_biranne kesinlikle yaa hamsi bi başka oluyoo 😀 bu senede hamsilerde hormonlu sanırım kocaman kocaman hepsi şaşırdım alırken 😂 temizliği rahat oldu o ayrı mesele 😀
4_mevsim_biranne 1pekmom_ iştah açıcı valla haftada bir yemek lazım özellikle çocuklar için çok faydalı