bestos 3kedili2bebekli nasibi varmış korunsanız da hamile kalabilirdiniz çok örneği var burada 🤭 bundan sonra çok çok dikkat edersiniz birden fazla yöntemle korunur riske atmazsınız. Hayırlı olsun 💐💐
ellerimtombik1 3kedili2bebekli benim ikiz bebem +oglum var ikisi de ilaç kullanarak oldu deyip hiç korunmuyoruz şu an içime öküz oturdu sizi de hiç linçlemeyeyimmm hiççç
hasan033 Hayırlı olsun canım linçlemecek bi durum yok Allah’ın vardır bi bildiği analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla al kucağına
Meri-Mel 3kedili2bebekli Yaaaaa ciddi misin hayırlı uğurlu olsun insAllah arkadsimin da böyle oldu aralarında üç yaş var , Rabbim kolaylıklar versin inşallah ☺️🌼💜🙈
3kedili2bebekli Meri-Mel teşekkür ederim şu an çok rahatladım ya düşündükce gözüme güzel gelmeye başladı nasıl oldu bilmiyorum ama vardır Allah in bir bildiği çok sahiplendik bir anda plan bile yaptık bebekleri odayı beşikleri falan nasıl ayarlarız diye 😂
3kedili2bebekli elifozkan ya niye herkes böyle diyor korkuyorum artık 😂 dimi bende beğendim düşününce
gizematadeniz 3kedili2bebekli linçlersek basimiza gelir diye korkuyoruz bacim 😂😂 neyse olmus artik saglikla gelsin 😂😂
3kedili2bebekli gizematadeniz amiin inşallah ya dünden bu güne baya kabullendik sanki istiyormuş gibi olduk aslında 😂
Dondurmalikahve gizematadeniz Pek anlamam ama matematiği çok seven çocuğum var bende onun sayesinde ayak uyduruyorum 😆
LezizeNine 3kedili2bebekli tebrik ederim canım Allahın dediği olur hiç şaşırma o isterse her şey mümkün hayırlı olsun can sağlığı ile kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🌸
Dedektifgadget 3kedili2bebekli tebrik ederim rabbim yardımcınız olsun inşallah korunmasız ilişkide normal 😅
3kedili2bebekli Dedektifgadget teşekkür ederim öyle bir zamana denk geldi ki bizde istemeye başladık su an iyiki oldu moduna girdik nedense 😂
Kalimbanne 3kedili2bebekli az kalsın 3 kedili 4 bebekli yazacaktım 🤭🤭 evrene böyle mesajlar vermeyeyim dedim 😆 hahah
Kalimbanne 3kedili2bebekli yok yok 🥰 bebelerin kız mı erkek mi bilmiyorum ama bunu kız hissettim 😁 bazen hislerim tutar 😄😄😄
Dedektifgadget 3kedili2bebekli kardeş olurlar işte ne güzel inşallah 😅🥰🥰 Mutlu huzurlu evliliği çocuklar dahada huzurlu yapar
Meri-Mel 3kedili2bebekli Kesinlikle evlat kadar güzel bir şey yok siz de çok iyi bir aile ve ebeveynlersiniz düzenli ve titisiniz herşey çok gusel olur eminim ne kadar güzel Rabbim kolaylıklar versin 🙏