aysemre25 Bebeğim ek gıdaya başkadı mama sandalyesi konusunda çok kararsızım alıp kullananlardan marka ve model önerisi alabilir miyim. ¾ bin tl vermeye gerek var mı yoksa bin tl de iş görür mü mama sandalyesi uzun vadede kullanılır mı
organikirmik aysemre25 Ikea antilop kullanıyorum memnunum, bazıları kemerini beğenmiyor ama uzun vadede nasıl olur bilemiyorum
Hiilyuss aysemre25 eğer bebiş artık tam oturuyorsa ki ek godaya geçmiş zaten. Antilop gibi bi model kullanın derim
Rabiiul aysemre25 iki tane var bende birisi joie katlanır diğeri baby plus masa ve sandalye ayrılabilen modeli joie kalitesi gerçekten başka baby plus kötü değil belki ileriki dönemlerde tek kullanailirm onu da ama çocuğunuz sakin bir bebekse tercih edebilirsiniz
aysemre25 Hiilyuss antilop modeline baktığımda oturma alanı vs çok sert gibi görünüyor kullanışsız gibi geldi o yüzden emin olamadım ama siz kullandınız mı
Hiilyuss aysemre25 minderleri oluyor. Ben joie kullandım 4 aylıktan itibaren yemeklerde yanımıza oturttum ama onun için yatar destekli olmasını istemistim. Bir de oglum cok atlıyo zıplıyo tımanıyo sandalyeye. Hafif model bize gitmezmiş yani hep düşer devrilirdi. Cocugunuz cok haraketli ise büyük modeller daha rahat olabilie sizin için de
Rabiiul Hiilyuss Bir de oglum cok atlıyo zıplıyo tımanıyo sandalyeye. Hafif model bize gitmezmiş yani hep düşer devrilirdi. Cocugunuz cok haraketli ise büyük modeller daha rahat olabilie sizin için de Bu yorumunuza katılıyorum kızım önünü bağlasam da açıyor ve dönüp ayağa kalkıyor joie kullanıyoruz bizde diğer model olsa muhtemelen hafif olduğu için düşerdi
Hiilyuss Rabiiul memnunum hiç sıkıntı yaşamadım ama çok kaba ya evde sürekli yer kaplıyor bir zaman sonra içimi darlamaya basladı büyüseler de satsam diye bekliyorum 😂
h_h_momss Rabiiul baby plusın masa sandalye olan modeli mi sizde ki,oturma alanı nasıl dar gibi geldi bana ama bebeğim daha 3.5 aylık indirimdeyken alayım diye düşünüyorum yani ilerde de etkinlik masası olarak kullanılır gibi geldi sandalye olmasa bile başka bir sandalye ile tamamlanır
sinemisxs Ikea antilop kullanıyorum temızlıgı çok basit,gittiğim yerele taşıyorum,annem vs. Sokup takması pratik içi için minder satılıyor 9. Aya kadar kullandık sonrasında oğlum mindersiz daha rahat etti zaten yemegını yiyip kalkıyor ektra zaman gecırmıyor
murek Bende biraz sağlam ve kademeli rahat bir şey istiyorum kiwi koala bilen var mı birde kraft chef ikisinden birini alacağım