Bugrazehra21 Evy baby bezi kullanan var mı acaba? Sllepy kullanıyorum bu bez daha uygunms sizce nasıl
My_LiFee Bugrazehra21 bende prima kullandim cok pahalı sonra sleepy simdi iki çocuğuma da evy baby aldim kizim biraz pişik oldu kişiden kişiye değişir bu tabi krem sürdüm geçti baby turco nasil acaba onu düşünüyorum
Semrakrhn38 Bugrazehra21 ben evy baby kullaniyorm dogdu dogali cok memnunum fiyat olarakda diger bezlerin fiyatini bilmiyorum ama şoyle diyeyim 30 lumu ne aldigimiz 25 lira
Almilabebek Bugrazehra21 canım bende geçenlerde aldım küçük almışım 60 lı 2 paket kullAndım çok beğendim gece normalde 2-3 defa değiştirirdim bunda sadece 1 defa değiştiriyorum hiç sızdırmadı pişik kremi kullanmadım pişikte yapmadı daha önce molfix -sleepy- goon kullandım goondan sonra en beğendiğim bu oldu tavsiye ederim
Almilabebek Bugrazehra21 hatta elimde 1 paket 3 numara 5-9 kg 60 lı var küçük geleceğinden dolayı açmadım gardıropstan 25 tl e vereceğim tanesi 0,41 kuruşa geliyor kargo ücretsiz oluyor ilgilenirseniz şuna internette en uygun 1 paketi 33-35 tl e falan var
Bugrazehra21 My_LiFee Vala hepsi buradadan sipariş verdim bakalım nasıl olucak baby turcoyu bnde merak ediyorum
Annesininpogacayanagi My_LiFee ben baby turco kullanıyorum. Cok cok iyi hatta sleepy den daha iyi. Sleepy sızdırma yaptı ama turco yapmadı. Ben tavsiye ediyorum.
DenizEymen My_LiFee üye olursanız deneme paketi gönderiyor ücretsiz 4 adet ben oldum bakalım basıl gelicek
Gamzem12_y Bugrazehra21 aynen ben zaten 4 5 satte bir değiştiriyorum bebeğim daha çok küçük çişli bezi çok fazla