0623Ebrar2021 Kızlar kpss ortaogretime hazirlanmak istiorm ama hiç bir kaynağım yok youtube üstünden hazirlanmak istiorm acaba nerden nsl başlasam bilmiorm bilen yardımcı olabilirmi
Pamuk_bebegim42 0623Ebrar2021 Retro yayınlarının hocalari güzel anlatıyor birde benim hocam var ikisi de iyi dinleyin bence
rumeysamine 0623Ebrar2021 bende önlisanstan gireceğim ilk bi paragraf kitabı alarak başlayacağım sonra yavaş yavaş dil bilgisi falan bakarım (Matematik hiç bakmayacağım) Bu arada yapabilirsem ara ara tarih ver coğrafya konularını dinleyip hızlı bir şekılde bitirip soru çözümüne geçmeyi düşünüyorum kaynak konusunda çok bi bilgim yok ama yöntem olarak böyle ilerlemeyi planlıyorum çevremden aldığım tecrübeyle
0623Ebrar2021 Pamuk_bebegim42 bide bisi sorcm bnm hocam da 2026 konu anlatımları yok galiba 2025 var ama acaba yanlış mı bakiorm bn
cikolatahurma 0623Ebrar2021 2026 ninngec yüklenir bence 2025 videolarını dinle 2026 yüklenince tekrar olarak dinlersin çokta bı değişiklik olmaz
eminebd Bende KPSS çalışan bir anneyim lisansdan giricem hatta ags artık Benim hocam ramazan yetkin tarih Coğrafya engin eraydın Türkçe dinlemicem ihtiyacum yok ama olsaydı Aker kartal Vatandaşlık henüz belli değil geçen yıllarda İsmail eryılmazdan dinledim
0623Ebrar2021 eminebd bnde ortaogretim gircm kismet olursa nasıl hazırlanmaya basliyim ilk hangi dersten basliyim tarih mi Türkçe mi matematik geometri hazirlanmiycm çünkü 0 bilgi hiç bisi bilmiorm yapamam onları tarih Türkçe vatandaşlık coğrafya bunlara hazirlanicm
0623Ebrar2021 rumeysamine bnde bugün benim hocam bayram meral den coğrafyaya çalışarak başladım 1 saat kadar dinledim konu anlatımı ve not aldım ilk coğrafyadan başladım