senanrrr yasek apsenin olduğu bölgede ucu beyaz olacak şekilde sivilce tarzı bir şey çıkıyor 2. günde patlıyor ordan akıyor yani göğüs ucundan değil ayrı bi yerde delik açılıyor
senanrrr yasek evet bende öyle yaptım aralıklarla sürekli soğanı değiltirdim ama 2 gün boyunca göğüsünüzden hiç almayın üzerine bir bez ya da göğüs bedi örtün
yasek Bugün genel cerraha gittim antibiyotik verdi bide masaj yapmam için krem verdi, emzirmeden önce sıcak uygula emzirdikten sonra da soğuk uygula dedi , bakalım inşallah geçer
senanrrr yasek çok dikkat edin ben 50 gün emzirdim ama geçmemişti 3 kutu antibiyotik içtim kitle göğüsümün ucuna indi göğüs ucum kayboldu çocuk ememedi ondan sonra apse yapmıştı çocuğu mutlaka emzirin 3 4 saat beklemeyin emmezse bile mutlaka sağın
hbehbe Bende mastit olduktan sonra göğsümde kitle kalmıştı. Antibiyotikle falan geçmedi. Onkoloji bölümüne kadar yönlendirdiler beni. Çok korkmuştum. Ama ben hacamat ve sülük yaptırdım göğsüme. Elhamdülillah apse de geçti. O mememden süt gelmiyordu süt de gelmeye başladı. Tavsiye ederim
senanrrr Peki bu patlayan apse kaç gün akacak bugün 5. gün hala iltihap akıyor ne zamana kapanır acaba?