Cihangiriinannesii Poyrazmom0 verilir neden verilmesin ben hiç bebek irmiği vs kullanmadım ve açıkçası tamamen pazarlama ürünü olduğunu düşünüyorum suda yumusuyor zaten neden daha küçük hale getirelim
Hiilyuss Poyrazmom0 ben de normal irmik verdim hep blend etmene de gerek yok zaten pütürlü yemeliler 🥰 afiyet olsun
Poyrazmom0 Cihangiriinannesii yani evet orası doğru ama googleye sorduğum da arasında ki fark bu bebek irmiğinde katkı maddesi ve koruyucu içermez diyor
Poyrazmom0 Hiilyuss teşekkür ederim o zaman vereyim zaten su sile de eritiyoruz kaybolup gidiyor 😅 ama sindirimi aynı mı diye düşünüyorum
Poyrazmom0 Pamukhanim_ anladım teşekkürler 🙏🏼 öğün vermeye yeni başladım açıkçası o yüzden korktum 😅 zaten yapamıyor bebeğim
cokbilmismom Poyrazmom0 ben hep normal irmik kullandım ya bebek irmigi sacmaliktan başka bir şey değil bir kere almıştım paketi zor bitirdim hiç beğenmedim un gibi bir şey
myangelson Poyrazmom0 bende normal irmik veriyorum bir kaç kere irmikli yaptım. Demin de hatta elmalı muzlu irmikli muhallebi yedirdim oğluma 7 aylık 😄