mmisa .. dışarıdan söyleme ve kalkıp hazırlama ikilemi arasındayım Mutfağa gitsem sesden cocuk uyancak tezgahın üstü dolu makina boşaltılcak falan aman💖😄
uykusuzanne__ mmisa bugünde aç kalmayacağız çok şükür Rabbime 🤲🏻 Yayla çorbası Tüm tavuk haşlama Salata 😂
AlinaEmreHan1 mmisa Ben bugün bir şey yapasım yok😂kahvaltı tarzı olacak akşam sucuklu menemen yapacağım yanına kahvaltılık şeyler
yavruaslanlar mmisa tabuk haslama pilav vardı yedirdim cocuklarıma aksama kara dut tavuk ızgara yaptım az pilqv kalmıstı sasırıyorum artk ne yapcam diye yemiyorlar herşey
[silindi] Gözleme (anneannem yaptı) Çiğköfte (ben yaptım) Sütlaç (teyzem yaptı) Bugün ortaya karışık gittik
Mtzzeynep mmisa eşim tavuk dünyası tavuğundan istedi evde kuşbaşı tavuk yok. Çocuk uyuyor ben de uzanıyorum hiç gidesim yok.
seymammm Dışaardan söyledik lahmacun, yarın tavuk suyuna çorba ve pilav tavuklu, ertesi gün köfte patates, diğer gün kremalı mantarlı tavuklu körülü kekikli makarna, diğer gün de karnıyarık cacık filan
myangelson uykusuzanne__ ben yaparım eşim öyle sıcak diyip yememezlik yapmaz pek ben çok yiyemem sadece 😄😄