busraablog Kızlar eşimin bir arkadaşı var ramazanda evlerine ilk kez gittik katlı kurabiyelik ve pasta aldık onları davet ettim madame coconun 4 lü kasesini getirdiler. Akşam çaya davet etti sizce ne götürmeliyim fikir verir misiniz ?
dygskerem busraablog zaten ilk başka hediye almışsınız oda size getirmiş bidaha hediye götürmeye gerek yok çayın yanına tatlı veya kurabiye alsanız yeter
tospikannesi_ busraablog tekrar hediye götürmenize gerek yok ilk siz hediye almışsınız sonra oda size gelince almış. Ben olsam çaya davet etmiş tatlı alırdım. Baklava,tulumba, ekler,profiterol vb..
Lolik busraablog her gidişte eve hediye alınmaz ki. Tatlı,kuruyemiş,meyve vs alınabilir . Çocukları varsa ona ufak bir şey alabilirsin.
busraablog mamaisqueen yok kız hediye olarak demedim herkes ne götürülür yani pasta götürdüm meyve mi içecek mi bilemedim ondan 🤣
mamaisqueen busraablog haaa anladım kusura bakmayın ahahhsjd pastaneden tatlı alabilirsinizzz ekler şekerpare tarzı kolay servis edilecek bişey
Pamukhanim_ busraablog bir kere hediye almışsınız giderken kurabiye tarzı veya içecek bişey götürebilirsiniz biz öyle yapıyoruz veya ben bişey yapıp gidiyorum akşam bizde misafirliğe gidicez Halama kek yaptım giderken götürmek için
Leylaa_ busraablog ev hediyeleşmesi yapmışsınız artık bitmiş 😂 çay için tatlı kuru pasta vs alabilirsin