Mca27 Adetime 4 gün var gebelik testi yaptık çoook belli belirsiz ikinci çizgi oluştu ilk 3 dakikada. Ama çok belirsiz. Hamile olabilir miyim sizce ?
keyfimbilir Testlere güven olmaz benim 20 gün gecikti bütün belirtiler vardı yaptım hafif çizgi çıktı gebelik sandım ama kan verdim negatif çıktı
Mca27 keyfimbilir bende o yüzden korkuyorum şimdi mutlu olup sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemem
Mca27 Evet planlı bi gebelik olcak inşallah olursa. Bu ikinci hamileliğim. Ama çok belli belirsiz çıktı bilemedim o yüzden. Araştırdım biraz bazılarında böyle hayalet çizgi çıkıp adet olanlar da var kafam çok karıştı
gtclp Mca27 sol tarafta üç çizgiye basın resim yükleme var mutlu resimden yükleyin kopyalayıp buraya yapıştirin.
ayseeaslantas Mca27 ben adet günümü beklemeden test yapmıştım ilk başta hiç çizgi çıkmadı üzüldüm indirdim 10 dk sonra bi umut vardır dedim baktım ki belli belirsiz bi çizgi ikişeme düştüm kan tahlili verdim gebe olduğumu öğrendim
Mca27 ayseeaslantas kan tahliline biraz bekliyim diyorum adet günü kanamam gelmezse öyle verilen. Kan tahliliyle doktor muayenesi aynı fiyat olmuş nerdeyse 🙊