aslhnkrts Snp57asel bana msj değil de eve mektup yollamıştı TÜİK gelip sorular sormuştu eve bi kadın geldi egştlm durumumuzu falan sordu . E devletten yada tuik sitesinden bakın bi . Böyle anketlere zoraki katılım saglatıyolar TÜİK eğer katılmazsan yada yanliş cevap verirsen ceza veriyo para cezası yani
hunilimomy Snp57asel tüikten anket için gelip spru soracaklar daha önce bize de geldi kimlik falan gösteriyorlar geldiklerinde zaten. Ülke geneli belirli dönemlerde yapılıyor. Adrese gore seçim yapılıyor kişiye özgü birsey degil. Hatta biz tasinacaktik bunu da bildirdik sizden sonra gelenlerle diger anket tekrarlanır sorun degil dediler
[silindi] Snp57asel geçen sene annemler bir TÜİK projesine dahil edilmişlerdi haftalık ne aldılarsa bir listeye fiyatlarıyla beraber yazıyorlardı. Muhtemelen öyle bir durumdur. Yine de linklere tıklamayın ne olur ne olmaz dolandırıcılar kendilerini her gün geliştiriyorlar
Snp57asel aslhnkrts devlette nerden nasıl para alacağını şaşırdı gercekten biz köyde yaşıyoruz gelirler mi ki köye
Aintyourmama Söylediği sekmelere girin bakalım var mı gerçekten öyle birşey linke tıklamayın ben ilk kez gördüm böyle bir mesaj
Snp57asel hunilimomy arkadaşın dediği gibi öyle yanlış cevap verildiğinde para cezası oluyor mu gerçekten
hunilimomy Snp57asel yani yanlış cevap vermedim ama bazi sorulara da tam net cevap vermedim cunku esimin calisma sekli aldığı maaş değişiyor herhangi bi ceza gelmedi geleceğini de düşünmüyorum onlar yardımcı oluyor zaten size ikilemde kaldığınız cevaplarda
allwrite Teyit için arayıp görüşün. Bu tarz anketler yapılıyor Tüik tarafından, doğru. Hatta katılmamanın para cezası var. Şanslı(?) kişisiniz diyelim. :)